Post by cimindtucamo on Mar 11, 2022 19:15:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rogue Land ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rogue Land IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristallar hack ▞▞▞
▞▞▞ Rogue Land 2022 version ▞▞▞
Çox yaxşı
Səviyyə daha da çətinləşir, lakin biz mübarizə aparmalıyıq ki, Allah bu proqramın yaradılmasına xeyir-dua versin
💩 mükafatlarla gündəlik tapşırıqlar çox çətin və vaxt aparır. oyun darıxdırıcı olur, avtobus döyüşləri məğlubedilməz olur və oynamaq pulludur. yaxşı oyun - pis dizayn. zəhmət olmasa bulud saxlama əlavə edin ki, onu silə bilim.
Bu oyunu bir neçə dəqiqə ərzində oynamaq çox əyləncəli görünür, oyun donur və onu oynatmaq mümkün deyil inşallah növbəti yeniləmə bu problemi həll edəcək
Əyləncəli Oyun. Erkən girişdə olan böyük boss döyüşləri üçün darıxıram, amma bu hələ də yaxşıdır. Bəzən reklamlar yüklənən zaman proqram çökür.
Hungry Shark Evolution არკადული ozw
Oyunun səsi və musiqisi səssizə qoyulub, lakin reklamlar səslə ifa olunur ... Reklamlara qarşı deyiləm, amma səs parametrlərimə hörmət edin! Bu proqram istifadə edilmədikdə belə telefonun həddindən artıq qızması probleminə səbəb olur. Bu proqramı silin, mənim üçün həddindən artıq qızma problemini həll edin. Telefonuma quraşdırdığım digər oyunlar sadəcə bu oyunun həddindən artıq istiləşməsinə səbəb olmur...
Əla oyun və düşündüyünüz qədər asan deyil
Rogue Land แอ็กชัน dcw
Oyun əyləncəlidir, lakin səviyyələr çox qısadır. Güclərinizi əldə etməyə və əylənməyə başlayan kimi hər şey bitdi.
Sərin oyun gözəl səviyyələr gözəl xarakter inkişafı
Mən Bow Land-i sevirdim və bu oyundakı bəzi dəyişikliklərdən həzz alıram, lakin qrafik parametrlər kimi çox şey çatışmır... Bir çox hallarda oyun çərçivənin düşməsi (HONOR 10 Lite) səbəbindən oynanılmır, ona görə də qrafiki tənzimləmək üçün həqiqətən minnətdaram. . "Sonsuz Rejim" də itkin görünür və bir qədər kədərlidir. "Oyun tərzi mexaniki" də yoxa çıxdı (BL-də səviyyələrin əvvəlində 3 üslubdan birini seçə bilərsiniz) Ümumiyyətlə, bu "davam" hazırda daha aşağı səviyyəyə düşür, gələcəkdə görək.
Bu əyləncəli oyundur. Macəra və patronların yaxşı qarışığı. Mənim təcrübəmdə çox OP olan bir patron (Rok canavarı) var. Bu hücumlar oyun sahəsini daraldır və sonra sizə hücum edir. Çox pis deyil, amma yüksək HP ilə sizə yüklənən iki minion var. Mən bütün müxtəlif silahlardan istifadə etmişəm, bəziləri digərlərindən daha yaxşı işləyir, lakin səviyyə "çox asan" olaraq qiymətləndirildikdə və siz hücumlardan qaça bilmədikdə bu, əsəbi olur. Patronlar təsadüfi olur, buna görə də hər səviyyədə Rock canavarının patronunu ala bilməyəcəksiniz.
İlk növbədə siz kimisə daha çox əyləncəli və asan öldürürsünüz, amma bu yemdir .. daş sikkə və digərlərini gördüyünüz digər eyni proqramları alın.
Oyuna Facebook və ya Google play sinxronizasiyası lazımdır.
İndiyə qədər təxminən 40 dəqiqə oynayıram .... Mənə bağlıyam. Daha çox oynamaq üçün səbirsizlənirəm... indi
Demək olar ki, bacarıqlı Archero klonu. Bu aşağı dözümlü hovuz fetişini dayandırmaq lazımdır. Bu, pis tərtibatçının vizit kartıdır. Qoy oyunçu həqiqətən lənətə gəlmiş oyunu oynasın. Hədəf kilidi çox işə ehtiyac duyur. Ən yaxın düşməni izləməkdən imtina edir.
Rogue Land Aksiyon tbs
Bu oyunun hörmətli yaradıcısına təşəkkür edirik. Çox gözəl oyun tərzi, heç bir səhv və problem olmadan əla yüksək sürətli qrafika. Əlbəttə ki, problemi söyləmək olmaz, amma brilyant almaq çətindir və variantları yeniləmək bir qədər yavaşdır. Bu oyun haqqında bütün ulduzlar azdır və sizə çox təşəkkür edirəm
Daha yüksək olardı.... amma lvls səviyyəsinə yüksəldikcə oyun o qədər pis oynamağa başlayır ki, kilidlənir və hərəkət edə bilmirsən....
Oynamaq əyləncəlidir
Mən RPG-ni sevirəm, bu, uzun müddət oynadığımdan daha yaxşıdır. İstirahətdən çox həzz alır.
Tez-tez: reklam sadəcə yüklənmir və siz enerjinizi və vəziyyətinizlə irəliləyişinizi itirirsiniz. Bu çox axmaqdır
Mən oyunu çox sevirəm. lakin sonrakı mərhələlər dramatik şəkildə yavaşlayır. (865 cpu ilə tab s7-də) .. əlbəttə ki, artıq ən müasir platforma olmasa da, mən belə bir oyunun 5 fps ilə deyil, qüsursuz işləməsini gözləyərdim.
Unplayable.o qədər çox səhv və məcburi dayanma
Bu, başqa bir oxatan klonudur, lakin dünyanın maraqlı perspektivi və 3D dizaynı onu təravətləndirici və əyləncəli hiss edir. Bu, idarəetmələrin oxatandakı qədər sıx olmadığını söylədi. Amma çox gözəldir!
Əyləncəli oyun, amma məlumatımı itirdi və mən bir anda yenidən başlamalı oldum
İndiyə qədər həqiqətən əyləncəli oyun
Qrafika yaxşıdır, oyun çox tələbkar deyil. Oyunun əvvəlində mövcud başqa heç bir qəhrəman üçün -1 ulduz. Başqa bir qəhrəman tapan kimi rəyimi dəyişəcəyəm.
Bu oyun çox sürətli bir şəkildə çox çətin olur. Mən ilk xəritəni bitirdim və sonra geri qayıdıb yenidən oynamaq üçün heç bir yol yoxdur? Super sərt xəritələr oynadığınız zaman yeni personajları necə səviyyəyə qaldırmalısınız? Baxmayaraq ki, bunun heç bir əhəmiyyəti yoxdur, çünki əsas xarakteriniz təxminən 2 gün ərzində maksimuma çatacaq və hələ də irəliləmək üçün kifayət qədər güclü deyil. Bu oyuna böyük ümidlər bəsləyirdim, çox əyləncəlidir, sadəcə çox əsəbiləşdiricidir.
Bu Aechero oyunudur və mən qız obrazını oynamaq istəmirəm. Mən o zibildən bezmişəm.
Son yeniləməyə qədər yaxşı oyun idi, indi mənim xarakterim ən yaxın olanın əvəzinə ən uzaqda olana hücum edir və indi bir lvl-i keçmək 5 dəfə çətindir, onun iyrəncliyini qazanmaq üçün bizi pul ödəməyə məcbur etməyə çalışmayın, mən indi silinir
Xərclərə əsaslanan oyun. Mağaza, hadisələr, oyunda xeyir-dua qiymətli daşlara ehtiyac duyur. Yaxşı oyun və bacarıq sistemindən başqa pulsuz oynamaq üçün motivasiya yoxdur. Bir müddət sonra təkrarlanır
1-ci xəritənin sonuna doğru divar qazanmaq üçün pul qazanana qədər bu əyləncəli oyundur. Bundan sonra heç bir mükafatı olmayan mənasız darıxdırıcı bir işdir.
Mobil oyunlara gəldikdə sadəlik kraldır və bu oyun sadə, lakin çətin olur. Qaçışınızdakı təsirləri həqiqətən hiss etdiyiniz təkmilləşdirmələrlə yaxşı roguelike. Başlanğıc xarakter həqiqətən yaxşıdır və siz tez-tez digər mobil oyunlardan fərqli olaraq hər şeyi almaq ehtiyacını azaldan gündəlik çağırışlarda digər personajları sınaya bilərsiniz. İndiki vaxtda çox nadir rast gəlinən qeyri-intrusiv əlavə yerləşdirmə ilə də gözəl iş. Möhkəm 9.5/10
Enerji sistemi oyun.
Müəyyən bir nöqtəyə çatdıqdan sonra oyun zibil olur... idarələr hərəkətə başlayır və hərəkət edə bilməyəcəyin üçün çox ölürsən
Bu Archero klonudur, lakin Archeronun olmaq istədiyi şeydir. Fantastik oyun, əla səviyyələşdirmə və təkmil mexanika. Mən bunu cəmi bir və ya iki həftədir oynayıram, amma onu sevirəm. Deyəsən, mən macəra səviyyələrinin demək olar ki, sonundayam, həqiqətən ümid edirəm ki, bu, birinci sahənin sonu və ya başqa bir şeydir, çünki hələ bitməsinə hazır deyiləm.
Rogue Land Jangovar npx
Olduqca sürətli oynamaq üçün ödənişli olur. Oynamağa davam etmək üçün enerji çox tez tükəndi və o, çox tez bərpa olunmur. Baxmayaraq ki, qrafika yaxşıdır
Əyləncəli, asan başa düşülən bir cəhd olmalıdır.
Bir az dadlı, lakin əyləncəli olur.
Əyləncəli
Əvvəlki üç ulduzdan rəyimi yeniləyirəm, çünki yan axtarış mənə daha yüksək səviyyələrin bəziləri ilə məşğul olmaq və yenidən irəliləməyə başlamaq üçün kifayət qədər güclü olmağa imkan verdi. Oyunu bəyənirəm, əla görünür və Archer yuxarıdan aşağıya atış oyunlarına gözəl əlavədir. Tərtibatçıların cəmiyyətlə daha çox qarşılıqlı əlaqədə olmasını istərdim. Bəlkə də Reddit və ya Discord İcması şəklində. Bu oyunun milyonlarla oyunçusu ola bilər, lakin onu yaxşılaşdırmağa kömək edəcək cəmiyyət olmadan
pis sadəcə pis....
bu oyun kimi. sadəcə bəzən barmaq yastığı ilişib qalır və siz hərəkət edə bilmirsiniz.
Əla oyun, lakin unikal bacarıqlar passiv olmalıdır... istədiyinizi əldə etmək üçün çoxlu bacarıqlar çətindir.
Çox yaxşı Bu, yalnız otaqdan otaq döyüşləri, daha çox silah seçimi və düşmən müqaviməti deyil, bir az fərqlidir. Rok bossu pisdir, öyrənəcəksən.