(Android) Hell\u0027s Cooking — food fever بسیاری از سکه ها را اصلاح کنید
Mar 11, 2022 19:42:41 GMT -5
Post by cimindtucamo on Mar 11, 2022 19:42:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hell\u0027s Cooking — food fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hell\u0027s Cooking — food fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از سکه ها را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Hell\u0027s Cooking — food fever 2022 version ▞▞▞
چرا باز نمیشود
چررررررررررررررررت
عالییییییییییییی
احتمالاً میتواند بازی خوبی باشد، اما من در طول سطح 1 آن را ترک کردم. زمان بارگذاری بسیار طولانی بود. هر چیزی که روی آن کلیک کردم زمان زیادی طول کشید تا باز شود. خیلی حوصله ام سر رفته بود فقط منتظرم که اتفاقی بیفتد. شرمنده خیلی کند بود!!
بازی عالی است اما سطح 210 را که قبلاً 3 برابر گذرانده ام عبور نمی کند و هنوز بیش از 400 جم دارم که برای سطوح جدید پرداخت کردم یا بازپرداخت می شود؟
من دوست ندارم که ارتقای بازی اینقدر طول بکشد. و نحوه انجام بازی در تعداد پلتفرم هایی که استفاده می کنید اشتباه است.
ريمذذبيبجبرجوبجبيوانيا) زيماناتباضا داليپ v- 🏼
Hell's Cooking — food fever Priložnostne eeg
این بازی یک f است، الان 2 ماه است که وارد 450 شده ام من الان 5 بار آخرین بازی خود را آپدیت کردم اما هنوز نمی توانم رستوران جدید بگیرم ☹️ بعد از آپدیت بعدی اگر هنوز نتوانم رستوران جدید بگیرم بازی را حذف می کنم.
چه لعنتی! بقیه بازی کجاست؟ من در واقع پول خرج کردم تا این را بازی کنم تا به نقطه ای برسم که دیگر سطوحی وجود نداشته باشد. و با خواندن پست های دیگر، ظاهرا هرگز وجود نخواهد داشت. برای همین من فقط 2 ستاره دادم.
من عاشق، عاشق، عاشق گرافیک با کیفیت بازی هستم. بازی مفرح. خط داستانی جالب آفرین.
بازی را تا فصل 11 دوست داشتم و سعی میکردم فانوسها را روشن کنم، این اجازه را به من نمیدهد... بسیار ناامید شدم زیرا واقعاً از این بازی لذت میبرم.
رفتن به سطح بعدی وحشتناک است، من همچنان در سطح 4 اخراج می شوم
عالیههههههههه 😍😍👨🍳👨🍳
چرا بازی می خواهد به من اجازه دهد پیشرفتم را ذخیره کنم؟ من در فیس بوک دنبال می کنم و صفحه را دوست داشتم. گوشیها را عوض کردم و برنامه را دانلود کردم و دوباره شروع شد.
284 و نمی تواند عبور کند زیرا بیش از یک ماه بعد از این مشکل متوقف نمی شود هنوز هم همان مشکل!
بازی عالی، بدون تبلیغات که باعث می شود بازی بدون توقف دائمی برای تبلیغات عالی شود.
من کاملاً عاشق این بازی هستم نمی توانم آن را زمین بگذارم فقط مشکل این است که من در سطح 187 هستم و من چیز دیگری برای خرید برای ستاره هایم ندارم حتی اگر بخش چینی ahvnt تکمیل شود کی مرتب می شود؟ آیا این یک مشکل است یا سطح دیگری وجود ندارد نیاز به حذف آب و هوا بازی نیست یا نه.
Hell's Cooking — food fever معمولی jrx
خیلی مزخرف میشه بعد از اینکه یک زره میری جلو تر
از آن خوشم آمد اما این بازی احمقانه گیر کرده است و اگر درست نشود کار نمی کند من آن را حذف می کنم
مهرسا
امروز 28 جولای آپدیتش کردم. من یک سطح تا اتمام برگر کوئین (یا هر چیز دیگری) و رفتن به رستوران سوم فاصله داشتم. پس از بهروزرسانی، سکهها و جواهرات من ثابت ماندند و میتوانم تمام ارتقاهایی را که در هر دو رستوران انجام دادم ببینم، اما میخواهد از سطح 1 دوباره شروع کنم. من عصبانی هستم.
خیلی عالی حتما نصب کنید🥰🥰
خیلی خیلی بازیش عالی هست من چند بار دنبالش کردم و به سختی پیداش کردم
Aces of the Luftwaffe Arkade ebkn
از بازی لذت بردم تا اینکه تمام سطوح قبلی من را حذف کرد و من مجبور شدم دوباره از سطح 1 شروع کنم. نصب بازی.
Chef restoran yemek oyunları Gündelik xxj
این بازی بهترین بازی توی دونیاست از سازندش خیلی خیلی تشکر میکنم حتمن نصب کنید،
از این بازی خیلی لذت نبرید زیرا سطح 171 را نمی گذرانید، دو بار من به آنجا رفته ام و تمام! شما سعی می کنید فانوس ها را روشن کنید و بازی یخ می زند... تسلیم شوید
برخی از سطوح بسیار دشوار هستند و تنها راه عبور از آنها خرید جواهرات یا تقویت کننده هایی است که بسیار گران هستند.
به دلایلی دائماً خراب می شود، اما بازی خوبی است (Galaxy A70)
این یکی از بازیهای آشپزی بهتر است، من عاشق ضربه زدن به غذاها و نوشیدنیها هستم، آن را سریعتر میکند، گرافیک فوقالعاده است، این تا اینجای کار آسان است.
ممنون بابت این بازی 😜😜😜😜😜😜😜😜❤️❤️❤️❤️
خیلی خوبه
فقط آشپزی متوسط شما، بازی مدیریت. بسیار سرگرم کننده است، اما پس از مدتی کمی خسته کننده است. چیز خاصی نیست، اما حداقل زمان بیشتری را صرف بازی و عدم تماشای تبلیغات می کنید.
بد
آن را نصب کردم و بعد از پذیرش مراحل اولیه، سطح اول را تکمیل کرد، شروع به بارگیری صفحه اصلی کرد و بعد از هر سطحی به صفحه برنامه من می رود و صفحه اصلی را در تلفن اندروید ندیده است، به هر حال کسی آن را حذف و دوباره نصب کرده است. اتفاقی می افتد
وقتی بازی رو آپدیت کردم مشکل داشتم...به سطح 1 برگشتم...بعلاوه بعد از اینکه سطح 1 بازی کردید، اگر می خواهید سطح بعدی بازی کنید باید از برنامه خارج شوید...
بازی خوبیه خوبه
بازی شما را به مرحله بعدی نمیرساند، حتی اگر گل عالی کسب کرده باشید. دائماً شما را به خرید جواهرات تشویق می کند
بازی گیر می کند و به نظر می رسد با زدن بیش از یک گزینه در یک زمان به چالش کشیده می شود. این برای موفقیت در این بازی لازم است. هر چه سریعتر می روید یخ می زند. همچنین بدون اینکه به من اجازه استفاده از آن را بدهد، جایزه را از من گرفت. قطعا به کار زیاد اما سرگرمی نیاز دارد.
خیلی بد🖕😑
تا الان تو lvl 83 گیر کردم.. سکه های کافی برای ارتقاء چیزی ندارم و هدف روی اون lvl ساختن مقدار مشخصی سکه است که تا زمانی که ارتقا ندهم غیرممکن است. من نمی توانم برای کسب درآمد به سطوح قبلی برگردم، بنابراین فقط گیر کرده ام. من عاشق این بازی هستم اما ای کاش برخی اصلاحات وجود داشت
بنابراین من 24 ساعت از بازی خارج شده ام و همه چیز همچنان به همان شکل است (شمارش معکوس پاداش روزانه، قلب ها) خوب نیست!
سرگرم کننده، اما بدون سطوح بیشتر. همه چیز را از رستوران چینی تکمیل کردم و اکنون دیگر کار یا مکان دیگری برای رفتن وجود ندارد. اگر موارد بیشتری اضافه کنند اشکالی ندارد، اما اگر به زودی این اتفاق نیفتد حذف خواهد شد.